top of page

Hans in de pers

Hans beeld.jpg

Hans in het AD

Hans heeft op 12 september een 4-paginaverhaal gekregen in de bijlage van het Algemeen Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Eindhovens Dagblad, BN De Stem. Het verhaal is ook online verschenen. 

Hans te gast bij NH Radio

Radioprogramma op NH Radio (iedere zondag van 07:00-08:00 uur) over passie, leven en dood, gepresenteerd door register uitvaartverzorger Koop Geersing. Gast: Hans Steenbergen. Hij voelde zich onoverwinnelijk, had nog nooit in een ziekenhuis gelegen en wist zeker ‘dat de dood voor later was’. Totdat-ie in de vroege nacht van Tweede Kerstdag 2015 met gillende sirenes werd afgevoerd: een hartinfarct. Die gebeurtenis leverde de Doetinchemmer (1959) uiteindelijk antwoorden, mooie ontmoetingen, inzichten en het boek BinnensteBuiten (uitgeverij Schuifkaas & Bukshag) op. Een reis, een persoonlijk verhaal met de nodige levenslessen.

Hans bij Radio 1

Hans Steenbergen reist als foodgoeroe de wereld over, op zoek naar de laatste trends op het gebied van eten. Maar zijn boek Binnenstebuiten - dat vandaag uitkomt - gaat over een heel andere reis.

Blog en boekbespreking Marlies Slegers

Mooie blog en boekbespreking van schrijfster Marlies Slegers. Zij belicht de impact van een hartinfarct vanuit het perspectief van de partner. Boeiend. 

Willem Kool kondigde BinnensteBuiten aan

Hans was uitgenodigd voor een lunch bij het prachtrestaurant De Echoput van de familie Klosse. Willem Kook van het Stan Huygens Journaal was er ook te gast en hij was zo vriendelijk om een een aankondiging mee te nemen van het boek dat net uit was.

Podcast Waarheen, Waarvoor - Hans Steenbergen

Gast: Hans Steenbergen. Hij voelde zich onoverwinnelijk, had nog nooit in een ziekenhuis gelegen en wist zeker ‘dat de dood voor later was’. Totdat-ie in de vroege nacht van Tweede Kerstdag 2015 met gillende sirenes werd afgevoerd: een hartinfarct. Die gebeurtenis leverde de Doetinchemmer (1959) uiteindelijk antwoorden, mooie ontmoetingen, inzichten en het boek BinnensteBuiten.

bottom of page