top of page
Food Inspiration Days 2018 - Floris Heuer

BinnensteBuiten presentatie

 

Wil je het verhaal van Hans live meemaken, dat kan. Voor het onderwerp BinnensteBuiten, Reisverhaal naar mijn Hart, heeft Hans een speciale presentatie gemaakt. Wil je een zakelijk congres verrijken met een persoonlijk verhaal dat gaat over inspiratie, zingeving en het overwinnen van tegenslag, dan is Hans met deze unieke presentatie een geslaagde kandidaat.
 

Hans is een zeer ervaren spreker die op tal van nationale en internationale podia tijdens congressen en events als keynote spreker heeft gepresenteerd. Zijn publiek waardeert hem met een cijfer dat schommelt tussen de 8,5 en 9,5. Hans is gewend om voor uiteenlopend publiek te spreken en weet als geen ander een verbinding te maken tussen hem en het publiek. Hij spreekt boeiend, relativeert zichzelf, gebruikt humor en geeft gul. Veel mensen zullen zich herkennen in de persoonlijke en universele levenslessen die Hans deelt. Natuurlijk is de mogelijkheid om met de presentatie zijn boeken aan te schaffen die na afloop aan de bezoekers kunnen worden meegegeven. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.  
 

Mentoring/consulting
 

Ben je ondernemer of baas? Zoek je zelfreflectie, een spiegel om persoonlijk te groeien? Zoek je naar een manier om je leven en je werk of bedrijf meer in lijn te brengen met je eigen bezieling? Wil je op weg met je bedrijf naar het nieuwe tijdperk waarin mensen meer en meer vanuit hun authenticiteit werken in plaats vanuit een opgelegde rol? Waarin inclusiviteit, regeneratie, duurzaamheid, talentontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen? En er natuurlijk ook over de recente consumenten en food- en hospitalitytrends kan worden gesproken? Er bestaat een  beperkte mogelijkheid om met Hans te spiegelen.

 

Stuur je vraag met motivatie vrijblijvend naar hans.steenbergen@icloud.com en als er een goede match is, dan kunnen we samen aan een walk of wisdom beginnen.

 

Presentatie foodtrends

Wil je Hans boeken voor een presentatie over zijn expertise op het gebied van foodtrends, foodconcepten, technologie en consumentengedrag?

 

bottom of page